BeweegCoach, maatschappelijk ondernemen.

Samenwerken met BeweegCoach is een return X 4!

Uw eigen gezondheid

Verhoog uw eigen vitaliteit en investeer in je eigen gezondheid.

Maatschappelijk probleem

Wij brengen overgewicht en fitheid in kaart en pakken deze aan met een wetenschappelijk onderbouwde methodiek

Jongeren in beweging

Onze BeweegStudio's zijn gelegen in scholen. Met ons concept en methodiek ondersteunen we de scholen in hun gezondheidsbeleid.

Kom op tegen kanker

We organiseren events, infosessies, charity's om kanker te helpen bestrijden.

Onze partners

Maatschappelijk ondernemen! Daar maken wij het het verschil in. Onze brandstof is een concept in de markt zetten met maatschappelijke impact! Overgewicht en fitheid aanpakken, ook bij jongeren! Zet jezelf of uw bedrijf in beweging en creëer impact!

We geven advies en coaching omtrent het behalen van de fit- en gezondheidsnorm.

Dit met een uniforme en wetenschappelijke onderbouwde coaching- en trainingsmethodiek.

Wij hebben een sociaal economisch verdienmodel. We hebben in Vlaanderen steeds een samenwerking met scholen, woonzorgcentra of sportclubs. Dit met een win-win model voor iedereen.

En de derde partij,  jij als klant wint ook uiteraard met een faire cursusbijdrage!

Scholen

Tijdens de schooluren is de BeweegStudio in handen van de sportleerkrachten, na de schooluren staat hij ter beschikking voor BeweegCoach. Interesse als school in ons beweegmodel? Bezoek ons schoolproject "hoefitismijnschool"

Meer info

Sportclubs

Samen een nieuw publiek naar uw sportclub brengen? Door gemeenschappelijk sportruimte te gebruiken en elkaar inhoudelijk te ondersteunen werken we samen naar een breed doelpubliek. Uw sportclub injecteren met een professionele beweegpartner?

Woonzorgcentra

Uw 'beweegruimte' optimaal invullen met professioneel fitnessmateriaal en deskundigheid? Dat kan met ons als partner. Samen uw bedrijf gezond in beweging! Een beweegruimte voor de bewoners, een trainingsruimte voor uw medewerkers!