LEER DE ESSENTIËLE INZICHTEN VAN GEZONDER LEVEN

Een fit, sterk en gezond lijf hoeft geen toevalstreffer meer te zijn. De Gezondheidsraad en de WHO zijn het er over eens, het gezond leven 'recept' is bekend en iedereen kan nu een gezonde leefstijl practitioner worden. De uitdaging is, de informatie is nog maar zo recent, dat bijna niemand dit 'recept' nog kent. BeweegCoach Vlaanderen heeft in samenwerking met "Leefstijlclub" zich als missie voorgenomen deze essentiële inzichten voor een gezonde leefstijl breed bekend te maken en mensen te ondersteunen om deze essentiële inzichten eigen te maken. Voor onszelf en voor de opgroeiende generatie.

Programma's

FIT SWITCH

In het Fit SWITCH programma word je een echte kenner van resultaatgericht bewegen. In de 4 lezingen leer je alles over waarom we zo inactief zijn gaan leven, wat de negatieve effecten hiervan zijn, hoe je eigen beweegpatroon is ten opzichte van de wetenschappelijke beweegrichtlijn, wat het meest bewezen beweegpatroon is om af te vallen, wat het succesvolle 21/7 beweegconcept inhoudt.

Je maakt je persoonlijke beweegplan en creëert stapje voor stapje een gezondere leefstijl, waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Additioneel ontvang je een 12 weken werkboek, het 'Bewegen als medicijn' 6 weken online programma, een online 6 weken spieropbouw programma, een aantal e-boeken en online leefstijlcursussen extra, die je helpen een echte leefstijlcoach van jezelf te worden.

lees meer

FOOD SWITCH

In het Food SWITCH programma word je een echte kenner van gezonde voeding. In de 4 lezingen leer je alles over waarom we zo ongezond eten, wat de voeding is die onze gezondheid schaad, hoe je eigen voedingspatroon is ten opzichte van de wetenschappelijke voedingsrichtlijn, wat het meest bewezen en gezonde voedingspatroon is en hoe te eten om af te vallen.

Je maakt je persoonlijke voedingsSWITCH en creëert stapje voor stapje een gezondere leefstijl, waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Additioneel ontvang je een 12 weken werkboek en een e-boek extra, die je helpen een echte leefstijlcoach van jezelf te worden.

Ontdek de essentiële inzichten van voeding als medicijn en start vandaag nog met het Food SWITCH programma!

MIND SWITCH

Met het Mind SWITCH programma wordt je een echte kenner van breinologie! Je leert de essentiële inzichten van Je brein als medicijn! Je word leefstijl- en mentaal coach van jezelf en je leert brein te gebruiken in de plaats van op automatisch piloot te staan! Ons brein is een ultieme super computer, maar kan ook onze grootste valkuil zijn. Als we onbewust zijn van de werking van ons brein, onze 3 lagen breinen, onze neuroplasticiteit en conditionering, dan is gezondheid en gelukkig leven aan toeval overgelaten. Word leefstijl- en mindset coach van jezelf en leer je brein gebruiken, in de plaats van op automatisch piloot te blijven staan.

Je maakt je persoonlijke mindSWITCH en creëert stapje voor stapje een gezondere leefstijl en mindset, waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Additioneel ontvang je een 12 weken werkboek en een e-boek extra, die je helpen een echte leefstijlcoach van jezelf te worden.