Leer van onze coachen, de essentiële inzichten van bewegen als medicijn en start met het opbouwen van de meest belangrijke spiergroepen voor een gezondere leefstijl. Tevens wordt er een totaal beweegplan voor je opgesteld, waardoor je de risico’s op blessures en ziekten significant verlaagt en de weerstand optimaliseert.

Programma's

Fit Switch

Kies jij voor een bewust gezondere leefstijl en wil je weten hoe dat effectief aan te pakken? Het Fit SWITCH programma is de meest wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor een gezonde leefstijl en gezonder ouder worden. In dit Fit SWITCH programma staan namelijk actief leven en de toepassing van de Beweegrichtlijn van de Gezondheidsraad centraal.Gedurende een termijn van 12 weken neem je deel aan het programma ‘Bewegen als medicijn’.

lees meer

Food Switch

Gedurende 12 weken doorloop je samen met een Voeding- en Leefstijl SWITCH Coach uw persoonlijk traject. Na een lichaamsanalyse ga je samen met je coach kijken waar jouw knelpunten ofwel verbeterpunten liggen op voedingsgebied. Hoe scoor je volgens de Leefstijlscan? Waar heb je moeite mee? Waar neem je nog onbewust ongezonde beslissingen?

Fit4live

Je Fitter willen voelen, een gezond gewicht willen bewerkstelligen of andere Leefstijl doelen? Fit4Life geeft je de mogelijkheid om tot een duurzame Leefstijlverandering te komen.

Je mee laten nemen door de vele snelle reclames is verleidelijk, maar ongetwijfeld weet jij ook wel stiekem dat dit vaak resultaten oplevert van korte duur en dat je al snel weer terugvalt in je oude leefpatroon.