FitClass: de nr 1 in begeleide fitness!

Bij fitness denken we automatisch aan intensief sporten en gewichten heffen. Maar niets is minder waar! Met de begeleide fitness training van BeweegCoach behaal je resultaat zonder je te overbelasten, of je nu 45 bent of 95. Hoe de training juist werkt, lees je hieronder.  Je persoonlijk traject heb je reeds vanaf 49 euro per blok van 4 weken!

01

Veilig sporten

Train je voor de eerste keer bij BeweegCoach? Dan wordt er een fitheidscreening gemaakt. Geen zorgen, dit is totaal ongevaarlijk, maar best wel confronterend. Op basis van deze scan krijg je een persoonlijk chipkaart die je in elk krachttoestel kan steken. Zo minimaliseren we de kans op blessures en kan je nooit iets verkeerd doen. Handig toch! 

02

SportMed technologie

Elk lid ontvangt een digitale borstband waarbij we constant monitoren en de progressie in kaart brengen.  

03

Sporten in kleine groepen

Op de cardiotoestellen train je telkens 4 minuten terwijl je op de krachttoestellen 2 minuten traint. Dit in een hele leuke omgeving!

04

Wisselwerking tussen Coach en toestel

BeweegCoach werkt met persoonlijke coaches, die je helpen en vooral motiveren om door te zetten! De toestellen zijn een middel voor de coach zodat je een optimaal resultaat haalt uit jouw training, zonder je te overbelasten. ​

Start nu!

We luisteren graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Laat uw gegevens na en we helpen we je op weg!