Onze cursussen.

FitAnalyse

Alles start bij een eerste kennismaking en bijhorende FitAnalyse waar we je achtergrond en fitheid in beeld brengen. Met het afnemen van enkele sportwetenschappelijke metingen bepalen we het startniveau en adviseren we je met een gepaste cursus.

Tip: vraag deze gratis aan voor je start! Zo helpen we je op weg welke cursus het meest geschikt is voor jou! Indoor met behulp van fitnesstoestellen? Thuis of buiten aan de slag met je digitale hartslagmeter? Of de combinatie van beiden.

Uw beweegCoach zet je op weg!

Ons vervolg Beweegaanbod.

Kracht

training

Met u eigen digitale kracht smartcard zijn alle toestellen ingesteld volgens uw FITprofiel. Het aantal herhalingen en intensiteit wordt vooraf bepaald, de coach stuurt bij en helpt bij een correcte uitvoering. Uw trainingen worden steeds netjes geregistreerd.

Meer info

Cardio

training

Elke deelnemer ontvangt een eigen digitale hartslagmeter. Via ons eigen cardio monitoring systeem wordt de intensiteit tijdens de training gemeten. Juist gedoseerd bewegen, op je eigen tempo, binnen de opgelegde limieten. Zo volgen we je steeds mee op.

Functionele beweegtraining

Met uw functioneel beweegplan kan je deze uitoefenen in kleine groepen in de grote sportzaal met van je coach. In onze studio kan je er alleen mee aan de slag via onze BeweegCoach TOUCH module of neem deel aan onze trainingen in kleine groepen.

OUTDOOR

training

In kleine groepen beweegtraining in de buitenlucht! We maken gebruik van klein fitnessmateriaal, werken in kleine groepen met afwisselende lesvormen. FUN gegarandeerd.

Individueel thuis en buiten trainen

Je ontvangt een persoonlijk beweegplan voor 12-weken. Met behulp van een digitale hartslagmeter en online beweegoefeningen coachen we je naar een actievere levensstijl!

Postrevalidatie training

Wat na je revalidatie? Met uw persoonlijk beweegplan maken we een aangepast traject, monitoren we je bij elke activiteit en zetten je op de rails voor je volgend doel!

Nieuw & uniek beweegconcept

My Coach in a box

Met deze box was je eigen coach nog nooit zo dichtbij...

Ja, ik wil die 25 euro korting!

* Slechts 50 boxen beschikbaar met lanceerkorting*

4+

coachen per centrum

40+

lesuren

20+

events

1000+

Fans

Wanneer start jij met verantwoord bewegen?

Start nu!