Fit in 1 jaar!

Wil jij stoppen met diëten? Onder begeleiding om leren gaan met verleidingen? En beweging en ontspanning onderdeel maken van je dagelijkse leven?

Dan is hetFit for Life jaartraject Bij BeweegCoach iets voor jou!

Het Fit for Life jaartraject zet je lichaam weer gezond ‘AAN’. Door begeleiding van jouw Beweeg- en leefstijlcoach, ondersteunt door, leer je wat gezondheid voor jou betekent. Maar ook hoe en in welke haalbare stappen je gezondheid je nieuwe gewoonte kunt maken. Door middel van onze cursus in 3 trimesters ontvang je alle informatie om gezonde keuzes te maken. Van challenges tot "huiswerk"opdrachten. Van trainingen met uw BeweegCoach tot beweegmomenten in je dagelijks leven.

Het nieuwste leefstijlprogramma

Je Fitter willen voelen, een gezond gewicht willen bewerkstelligen of andere Leefstijl doelen? Fit4Life geeft je de mogelijkheid om tot een duurzame Leefstijlverandering te komen.

Je mee laten nemen door de vele snelle reclames is verleidelijk, maar ongetwijfeld weet jij ook wel stiekem dat dit vaak resultaten oplevert van korte duur en dat je al snel weer terugvalt in je oude leefpatroon.

Zijn de kortere programma`s dan niet goed van inhoud? Vaak mankeert het niet aan de inhoud, maar is het de korte duur die opbreekt. Elke stap die je wilt veranderen kost tijd en daarbij, als je iets wilt veranderen, dan is het ook belangrijk om te weten waarom dit dan verandert moet worden. Misschien wordt het nog wel verteld in de kortere programma`s, maar is er geen tijd voldoende om de essentie achter elke Leefstijlpijler te ontrafelen. Het Fit4Life programma tackelt dit allemaal.

  • Het is een programma van 12 maanden, waardoor je volop de tijd hebt om leefstijlveranderingen te verankeren, dit is niet te realiseren in kortdurende programma`s.
  • In deze 12 maanden wordt je o.a. middels themasessies precies het ‘Hoe’ en ‘Waarom’ uitgelegd, je ontvangt de kennis achter de Leefstijlpijlers en weet dus waarom je iets wel zou moeten of niet zou moeten doen.
  • Het is een vanuit de medische hoek ontwikkeld programma, met diverse evaluatie momenten, waardoor je zeker bent van een verantwoorde opbouw. Dit met de consistente aandacht en motivatie van uw (Beweeg / leefstijl) coach.
  • Het resultaat is dat je Fit(ter) en Sterk(er) wordt, zowel fysiek als mentaal en dat je dit na de 1e vier weken al heel goed merkt, dit doordat er in deze weken middels hele specifieke training aan conditie en kracht wordt gewerkt.

De eerste starters:

Na ruim 3 maanden FitforLife heb ik mijn eerste doel bereikt: 10 kg afgevallen. Mijn mindset en gedrag zijn veranderd. Ik wandel elke lunchpauze en maak betere eetkeuzes

Inge

“!Ik ben tevreden met het (pilot)programma FitforLife en ik geloof dat dit programma voor velen een prima opstap kan zijn naar een fitter/fijner leven. Wil je meer weten over mijn ervaringen? Ik vertel het je graag!!”

Met het Fit4Life-jaarprogramma heb ik mijn doel behaald. Precies een 1/2 jaar na aanvang ben ik maar liefst 15 kilo afgevallen! Dit dankzij trainster Katinka en de groep die een grote stimulans was!!!”

Jaques

Gerda

Na 12 maanden ben jij Fit4Life!

In september 2023 start BeweegCoach Vlaanderen met een vervolg pilot project over heel Vlaanderen. Dit telkens per centrum van maximaal 8 deelnemers. Wil jij de start maken van jouw gezondere leefstijl? Zet je alvast op de inschrijflijst!

Boek mijn plaats!

Ik heb interesse in "Fit4live"

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie/ kennismaking en een doelgericht advies bij BeweegCoach.

Neem contact op

IK wil vrijblijvend de gratis leefstijlscan doen.

BeweegCoach heeft als leefstijlclub een online Leefstijlscan ontwikkeld, gemakkelijk binnen een paar minuten in te vullen en gratis. Aan het eind van de scan kan je een keuze maken, welk leefstijl onderdeel men meer aandacht wil geven.

Ik heb een vraag over "Fit4live"

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.