Introductie

Ons coachingsaanbod

Coaching= optimaal resultaat!

Zoek je de bekende stok achter de deur, iemand die je motiveert en stimuleert, die het meest passende trainingsprogramma voor je samenstelt om jouw doel te bereiken?

Onze BeweegCoachen zijn Bachelor en / of professioneel gecertificeerde BeweegCoachen. We starten altijd met een analyse die in kaart brengt welke spieren te sterk en welke te zwak zijn, meten uw uithoudingsniveau en brengen samen met jou je doel in kaart en stippelen een plan uit om dat doel met je te behalen.Jouw stok achter de deur en jouw weg naar optimaal resultaat! Met onze unieke SportMed software maken we het traject heel persoonlijk en overzichtelijk.

Coaching =duurzaam resultaat!

Zoek je een coach die samen met jou aan de slag gaat patronen te doorbreken, nieuwe patronen te ontwikkelen en duurzaam te werken aan een gezondere leefstijl en meer rust in je leven?

Maak gerust eens een afspraak met een van onze BeweegCoachen of spreek ze aan in de zaal en vraag naar hun aanpak.

Ik heb interesse in " introductie "

Hiermee geef je aan dat je interesse hebt in een introductie/ kennismaking en een doelgericht coachingsadvies bij BeweegCoach.

Neem contact op

IK wil vrijblijvend de gratis leefstijlscan doen.

BeweegCoach heeft als leefstijlclub een online Leefstijlscan ontwikkeld, gemakkelijk binnen een paar minuten in te vullen en gratis. Aan het eind van de scan kan je een keuze maken, welk leefstijl onderdeel men meer aandacht wil geven.

Ik heb een vraag over "coaching"

Wil je de details horen van onze coachingprogramma's? Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag van je.