Persoonlijke management LifeCoach

Kom je maar niet door die vastgeroeste patronen heen? Is de balans tussen werk en prive af en toe zoek? Heb je af en toe moeite met focussen? Wil je gewoon gezonder leven of wat afvallen, maar geen zin of tijd om ergens in een groep deel te nemen? Weet je goed wat je wilt, maar lukt het je vaak gewoonweg niet?

De management LifeCoach geeft je niet alleen inzicht in gezonder leven, maar ook inzicht in je mentale processen, je intrinsieke motivatie en de mogelijkheden om meer de persoon te worden die je wilt zijn.

Wil je op een eerlijke, respectvolle maar effectieve en duurzame manier aan de slag met je persoonlijke vitaliteit, neem vandaag nog de stap om met een management LifeCoach aan de slag te gaan.

LifeCoach start programma
Ben je nieuwsgierig naar de impact van het LifeCoach traject? Dit 4-weken programma laat je proeven aan de mogelijkheden en laat je ervaren wat het voor je kan betekenen. Het programma bevat een wekelijkse LifeCoach sessie.

Meteen aan de slag in het 3, 6 of 12 maanden LifeCoach traject
Een 90, 180 of 360 dagen programma waarin we meteen starten met een LifeCoach analyse, een Positieve Gezondheid analyse en een doelstelling analyse, zowel op gebied van gezondheid, leefstijl, persoonlijkheid als zakelijk. We onderzoeken waar er beperkingen en belemmeringen aanwezig zijn en werken aan de eliminatie van deze beperkingen. Met dit LifeCoach traject maak je de leefstijl metamorfose mee waar je al lang op gewacht hebt. Daardoor is dit programma ook alleen voor ondernemers en managers die echt werk willen maken van persoonlijk sterker worden op gebied van gezondheid en dagelijkse prestatie.

Dimitri Verfaillie.

Papa van 2 kids (Brent en Maura) , gelukkig gehuwd met Romina en gepassioneerd door het mensen in beweging te zetten. Ooit begon het met het concept 'FitClass' als fitnessinstructeur. Vandaag zet ik vooral bedrijfsprojecten op en coach ik collega ondernemers en verantwoordelijken op gebied van leefstijl- en gezondheid.

Boek een afspraak