Programma's

KIES JE SPORTMED FITT-TRAJECT

De ondersteuning van je SportMed BeweegCoach maakt het alvast een stuk lichter

FITT for walking

Zet een eerste stap richting meer vitaliteit. FITT for WALKING (/Hiking/Brisk Walking) is een laagdrempelig, wetenschappelijk onderbouwd 'tranings'/active living programma dat je helpt om die eerste heel belangrijke stap te zetten richting actieve(re) en dus meteen ook gezondere levensstijl. Ervaar het gezondheidseffect van matig intensieve inspanningen in de vorm van wandelen/stappen, onder begeleiding van je SportMed Cardio-trainer.

lees meer

FITT for Vitality

Bruis van energie en voel de vitaliteit stromen door je lichaam. Met een beetje meer ligt dit al binnen je bereik. FITT for VITALITY is een wetenschappelijk onderbouwd, no nonsens begeleidingstraject waarmee we mensen die fit willen worden en/of blijven door regelmatig te sporten (*), helpen met het verwerven van de juiste inzichten om dit op een consequente, verantwoorde en aangename manier te doen, volgens het principe: "Mijn doel is niet om beter/fitter te zijn dan iemand anders, maar om beter/fitter te worden dan ik gisteren was." - Wayne W. Dyer

FITT for sports

Ben je al behoorlijk fit en ben je toe aan een sportieve uitdaging? Challenge je lichaam. Met het FITT for SPORTS programma werk je aan je sportieve prestaties op een verantwoorde manier om je sportieve doelen te realiseren. Je wordt daarbij ondersteund door een gespecialiseerde coach (afhankelijk van de gekozen sport) die gebruik maakt van de SportMed werkinstrumenten. Met BeweegCoach ondersteunen we momenteel enkel recreatieve lopers en fietsers of assisteren de gediplomeerde sportcoach op het cardioaspect.

Onze garanties.

Het beweegprogramma werd ontwikkeld in samenwerking met artsen, kinesitherapeuten en SportMed.

  • BeweegCoach voert een permanent bijscholingsbeleid voor zijn coaches. 
  • Met uw engagement en onze commitment staat resultaat met stip genoteerd!
Boek een afspraak.

Start nu!

We luisteren graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Laat uw gegevens en na we helpen we je op weg!