BeweegCoach Business

Je bent een zelfstandige ondernemer. Net als Stefaan sta je elke dag voor uitdagingen. Ondernemen is een marathon, geen sprint! Goed voor jezelf zorgen is belangrijk, want jij bent de motor van jouw onderneming!

Contacteer ons als zelfstandige ondernemer.

Doe zoal Packo en breng ook je arbeiders in beweging! Bewegen is een ankerpunt om gezondheid in kaart te brengen. Het gaat niet altijd om het aantal stappen per dag. Samen werken we naar een sportief doel!

Jan Yperman ziekenhuis is een groot bedrijf met meer dan 1000 medewerkers. In 2016 waren we partner in het jaar van bewegen. Vandaag in 2021 loopt het project nog steeds en daar zijn we fier op!

Ons aanbod

FITmeetingen

We nemen fitheidsscreenings af: we meten uithouding en lichaamssamenstelling. Meten is weten en brengen de fitheid van uw onderneming in kaart.

FITplannen

Start to..., project Beweegambassadeurs. Projecten gekoppeld aan goede doelen Move to care! BeweegCoach helpt je doorheen het traject.

FITacademy

Workshops rond verschillende thema's:

bewegen - voeding - mindset en happiniss worden op maat uitgewerkt.

Teambuildingsessies ifv een thema / project behoren tot de mogelijkheden.

Voorbeeld projecten

Screenings

Meten is weten! Persoonlijke afspraken en metingen om fitheid in kaart te brengen. Ideaal als awereness of koppeling aan project.

START TO MOVE

Beweegprogramma voor medewerkers die op een laggdrempelige manier verantwoord willen bewegen.

Beweeg -ambasadeurs

Er wordt een groep van ambassadeurs, die mee in een coachingstraject stappen samengesteld. Zij motiveren en inspireren andere collega's.

MOVE TO CARE

We pakken het item bewegen en voeding mee in een project voor het goede doel! Stichting tegen kanker is een vaste partner in ons aanbod en een project dat iedereen een hart toedraagt.

WORKSHOPS

Info / doe sessies ivm ergonomie, bewegen, voeding, mindset, ademhaling en zelfs lachen! Jawel, we lachen te weinig en een lach verkoopt beter dan een traan.

TEAMBUILDING

Al een sport(fun)dag georganiseerd voor het team en zijn gezinsleden? Bewegen / voedings staat centraal en BeweegCoach maakt er een fantastische dag of weekend van. 

Contacteer ons

We plannen met plezier een eerste kennismaking in.