Afvallen.

Kies voor een persoonlijke en optimaal effectieve aanpak, meteen doelgericht afvallen met o.a. een beweegplan, voedingsadvies en een gezonde mindset. Uw BeweegCoach / leefstijlcoach zorgt er niet alleen voor dat je elke training het optimale eruit gaat halen, hij/zij stelt ook een totaalplan voor je op om alle leefstijl aspecten te laten ondersteunen naar jouw doelstelling.

Programma's

X-FITT

X-FITT

X-Fittt is een programma om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen. X-Fittt is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele begeleiding/ mindset.

lees meer
afvallen

Food Switch

Gedurende 12 weken doorloop je samen met een Voeding- en Leefstijl SWITCH Coach uw persoonlijk traject. Na een lichaamsanalyse ga je samen met je coach kijken waar jouw knelpunten ofwel verbeterpunten liggen op voedingsgebied. Hoe scoor je volgens de Leefstijlscan? Waar heb je moeite mee? Waar neem je nog onbewust ongezonde beslissingen?

Fit4live

Fit4live

Je Fitter willen voelen, een gezond gewicht willen bewerkstelligen of andere Leefstijl doelen? Fit4Life geeft je de mogelijkheid om tot een duurzame Leefstijlverandering te komen.

Je mee laten nemen door de vele snelle reclames is verleidelijk, maar ongetwijfeld weet jij ook wel stiekem dat dit vaak resultaten oplevert van korte duur en dat je al snel weer terugvalt in je oude leefpatroon.

Dankzij ons programma behaal jij uw doelstellingen!

Deelnemers geven ons een 4,9 uit 5 sterren!

(check onze Facebook)

"Pas gestart! Ik kende het van mijn buurvrouw, dacht dat het nooit iets voor mij zou zijn, maar kijk, ik raad het je al meteen aan!"

- Johan, 64jr

"Ik ben al 6 jaar actief met het leuke BeweegCoachteam van Ieper. Gestart met het Food Switch programma en doe nog steeds verder met de reguliere beweegtrainingen!

- Stefaan, 51 jaar

"Ik sukkel al jaren met overgewicht. Ik heb sinds mei de trainingen hervat en voel me reeds veel fitter.

- Els, 49 jaar

Onze garanties.

De programma's werden ontwikkeld in samenwerking met artsen, kinesitherapeuten, SportMed en leefstijlclub Nederland.

  • BeweegCoach voert een permanent bijscholingsbeleid voor zijn coaches. 
  • Met uw engagement en onze commitment staat resultaat met stip genoteerd!
Boek een afspraak.

Zet je op onze VIPlijst!

Vraag alle startinfo aan! Laat je gegevens na en we contacteren je met bijkomende info!