Actie van de maand

Begeleide fitness training

Start in de maand augustus en ontvang 50% korting op je opstart van je persoonlijk beweegplan.

Start nu voor slechts *49,- euro/maand!

*bij een engagement van 12 maanden.

BeweegCoach circuit.

Of je nu wil afvallen, spiermassa wil kweken of lichamelijke klachten wil verhelpen. De BeweegCoach circuittrainingen zijn het antwoord!

01

Veilig sporten

Train je voor de eerste keer bij BeweegCoach? Dan wordt er een fitheidscreening afgenomen. Geen zorgen, enkel soms confronterend, maar altijd oprecht! Op basis van deze resultaten krijg je een persoonlijk chipkaart die je in elk toestel kan steken.

Zodra het toestel jouw chip registreert stelt hij zijn belasting automatisch in op jouw lichaam. Zo minimaliseren we de kans op blessures en kan je nooit iets verkeerd doen. Handig toch! 

02

SportMed: slimme technologie

De toestellen waar je op traint, zijn voorzien van slimme technologie. Dankzij deSporMed applicatie behaal je tot 30% meer resultaat dan op traditionele toestellen, dat kan al tellen hé?! Via de cardio monitoring sport je steeds in je aerobe zone.

03

Sport in een leuke omgeving

Op de cardiotoestellen train je telkens 4 minuten terwijl je op de krachttoestellen 2 minuten traint. . De totale work-out duurt slechts 48 minuten en 6 trainingen per maand is voldoende om resultaat te halen! De unieke en laagdrempelige sfeer is de kers op de taart!

04

Wisselwerking tussen Coach en programma

BeweegCoach werkt met persoonlijke coaches, die je helpen en vooral motiveren om door te zetten! De toestellen zijn voor de coachen een middel om jou te coachen! Zo zorgen we dat je optimaal resultaat haalt uit jouw training, zonder je te overbelasten. ​

15

Jaar ervaring

30+

Trainingsuren

8

Locaties

3000+

Tevreden klanten

Start nu!

We luisteren graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Laat uw gegevens en na we helpen we je op weg!