Academy

Leefstijladvies voor

particulieren 

Een fit, sterk en gezond lijf hoeft geen toevalstreffer meer te zijn. De Gezondheidsraad en de WHO zijn het er over eens, het gezond leven 'recept' is bekend en iedereen kan nu een gezonde leefstijl practitioner worden. De uitdaging is, de informatie is nog maar zo recent, dat bijna niemand dit 'recept' nog kent. BeweegCoach Vlaanderen heeft in samenwerking met "Leefstijlclub" zich als missie voorgenomen deze essentiële inzichten voor een gezonde leefstijl breed bekend te maken en mensen te ondersteunen om deze essentiële inzichten eigen te maken. Voor onszelf en voor de opgroeiende generatie.

lees meer

Leefstijlconsultancy

voor bedrijven

Het is algemeen bekend en niets nieuws dat een gezonde en vitale medewerker in een hogere mate kan bijdragen tot de organisatie waar hij werkt en dat daardoor de productiviteit stijgt. Werkgevers kunnen een positieve stimulus geven aan de leefstijl en kwaliteit van leven van de medewerkers, waardoor het werk prettiger wordt, de medewerker minder ziek is en de productiviteit toeneemt.

BeweegCoach worden

Ben jij die gepassioneerde personal trainer of beweegexpert? Wil je deel uitmaken van een groter netwerk professionals en toch je eigenheid behouden? Wil je kennis, vaardigheden en business skills delen met anderen?

Stel je kandidaat en we nemen je op in ons BeweegCoach netwerk.

lees meer

Blog 

Volg je graag onze laatste nieuwsberichten omtrent leefstijl - en preventieve gezondheid mee op? Of beluister één van onze podcast? Webinar meevolgen? Je vindt het allemaal hier!